Witam,
Robiłem dziś u kolegi wiesiek74 www.eurograd.pl trzy wgniotki. Wszystko szybko i sprawnie, a efekt pracy bardzo dobry, zero śladu po wgniotkach. Nawet zniżka dla forumowicza była tak więc tylko mogę polecić.
Pozdrawiam
A w Warszawie ze zniżką na forum? Niby tylko 1 małe wgniecenie, ale zezłościłem się niemiłosiernie, bo patrzyłem przez okno jak grad wali w auto i nic nie można zrobić :-/ Jak z rosyjską ruletką... Jutro jeszcze popatrzę, ale chyba aż tak źle nie będzie. Jest sens jedno wgniecenie naprawiać?
Te same firmy znalazłem na sieci. Obejrzałem dzisiaj jeszcze raz dokładnie auto i nic więcej nie znalazłem na szczęście. U mnie to jedno wgniecenie to drobiazg ledwo widoczny. Nie wiem czy jest sens się czepiać, poczekam z tym jak się więcej wgnieceń nazbiera to zrobię hurtowo. Ciekawe ile biorą za robotę? 50zł mogę poświęcić :-)
masakra normalnie u mnie teraz taki grad wali że szok. patrze na auta sasiadów i aż szkoda .... na szczęście moja furka w garażu.
No to kolego muszę Ci powiedzieć, że byłem przejazdem w Twoim pięknym Białymstoku ale 4 lipca około 17 - jak byłeś w mieście to wiesz co się działo - mam pamiątkę z Białegostoku, później poprawka w Mońkach i kilkadziesiąt wgniot na masce i dachu.
poszukuję także jak koledzy z Łodzi kogoś w regionie centralnej Polski (mieszkam w Łodzi)
Dziś rzeczoznawca zrobił protokół i trzeba udać się do serwisu - maska będzie do lakierowania bo jest też kilka odprysków lakieru ale dachu nie dam sobie lakierować bo spieprzą całe auto.
Jak ktoś zna sprawdzony zakład w Łodzi i okolicach to proszę i info - innym tez się przyda
Mam świadomość że do tych magików to teraz kolejki niesamowite ale mi nie zależy na czasie tylko na jakości
O III 4x4 2,0TDI Elegance+dynamic+amazing+GSM i inne
Poprzednia O II FL 2.0 TDI elegance + dynamic
Cześć Jurek,
odpuść Łódź - jest jeden warsztat na Teofilowie ale zajmuje sie wszystkim. Odpuść również SPLUS (siecówki)
Tutaj potrzeba fachowca z doświadczeniem. Jestem po tygodniu szukania w internecie. Większość for samochodowych, poznawanie teori w tym temacie.
I w naszym regionie to (W-wa): http://www.trotek.pl/ (12 lat doświadczenia). gwarantuje, że będzie bez śladu. SPLUS w Płocku mówi, że nie obiecuje, bo woli jak klient bedzie zaskoczony pozytywnie. A jeśli ktoś ci przeciągnie w drugą stronę to już tylko wycinka poszycia i wymiana!
Kim jesteśmy? Lakierowanie samochodu, usuwanie wgnieceń, remont auta po gradobiciu, naprawy lakiernicze? W tego typu usługach mamy ponad 30 lat doświadczenia!
Do troteka ustawiają się kolejki z ASO, ostatnio przyjął zlecenie na 200 aut od dilera. Więc z terminami słabo. Sugeruje zrobić maskę (wymiana) a z dachem poczekać na sierpień, wrzesień. Choć wiem, że wkurzają wgniotki, ja jednak będę czekał jak już nie będzie takiej kolejki i presji czasu.
Mi wycenili 13 wgniotek na 500 zł (maska, dach). Dawaj znaki co ustaliłeś.
Wpadnij na spota łódzkiego to będę już pewnie po zabiegu usunięcia wgniotek i odprysków to Ci dam namiary.
Namówiłeś mnie = jak czas pozwoli to pewnie wpadnę - mam tez kilka pytań do Ciebie odnośnie usprawnienia auta.
Flame -dzięki za namiar -akurat przyjazd do Katowic dla mnie nie jest żadnym problemem - jak pisałem ma to być zrobione profesjonalnie - bo po malowaniu progów w ASO pojęcie "dobrze zrobione" zmieniło dla mnie znaczenie
O III 4x4 2,0TDI Elegance+dynamic+amazing+GSM i inne
Poprzednia O II FL 2.0 TDI elegance + dynamic
Panowie, a jak jest z trwałością takich napraw? No bo podczas wgniatania/wyciągania blacha staje się miękka i dodatkowo mogą powstać mikropęknięcia lakieru prowadzące do rdzy...
Rozumiem, że na dachu alternatywą jest tylko szpachel, ale wszelkie inne elementy to powinni po gradobiciu wymieniać na nowe z AC...
Komentarz